Services.

JUDY Beauty Boutique.

 


Bridal Hair & Make up.

klik voor meer info

Training & Workshops.

 

Bridal.

Editorial.

Fashion.

About.

Makeup Artist / Judy Dekker

Geen idee wat ik later wilde worden.…. Ik koos de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Een super b asis gelegd en heel veel kennis opgedaan, maar ik miste een klik. Zoekende naar meer creativiteit kwam ik 23 jaar geleden bij Haar en Make upschool Dik Peeters. Hier heb ik alle technieken geleerd in een super inspirerende omgeving. Mijn passie voor make up was geboren! Ik mocht werken voor modeshows en magazines. Een erg coole en leerzame tijd. Als dochter uit een ondernemersgezin zocht ik naar meer, ik wilde mijn make upkunsten laten zien in de winkel. De wereld van parfums en cosmetica lag aan mijn voeten, al snel werd mijn passie uitgebreid. Heerlijk om mijn kennis te delen, adviezen te geven, eerlijk en oprecht met de leukste producten te werken die er bestaan. Tien jaar geleden kwam ik als shopmanager bij Hildering Parfumerie in Heemstede, een heerlijke winkel met mooie merken, een fijn team en trouwe klanten. Ik heb er fantastische jaren meegemaakt , veel geleerd en mijn kennis verdiept. Mijn passie voor visagie kwam terug nadat ik een bruid op mocht maken voor haar huwelijk. Met een sprong in het diepe ben ik Judy Art of Make up gestart. Zoals je op deze site ziet, visagie en hairstyling voor bruiden en shoots, en make up workshops. Het is werkelijk zo mooi om jou te laten stralen met een mooie make up!Mijn volgende stap is Judy Beauty Boutique. Een droom die ik al lang koester en nu uit laat komen!! In deze boutique komen mijn passies samen, het adviseren van de mooiste parfums en cosmetica en visagie & hairstyling voor “mijn bruiden”.

Wanneer ontmoeten wij elkaar?

 

Liefs Judy

Tarieven

De prijzen zijn incl. 21% btw, Materiaal en spelden zijn uiteraard ook inbegrepen, Reiskosten worden berekend buiten een straal van 10km. € 0,25p/km. *De proefsessies vinden plaats in de Beauty Boutique in Heemstede, op de bruiloft kom ik naar de locatie die het bruidspaar graag wenst.

 • Bridal Make up

  €225
  Proefsessie*, Bruidsmake up, assisteren bij aantrekken vd jurk & laatste check
 • Bridal hair

  €225
  Proefsessie*, Bruidskapsel, assisteren bij aantrekken vd jurk & laatste check
 • Bridal Basic

  €395
  Proefsessie* Haar en Make up, Bruidsmake up & kapsel, assisteren bij aantrekken vd jurk & laatste check
 • Bridal de Luxe

  €495
  Proefsessie* Haar en Make up, Bruidsmake up & Kapsel, assisteren bij aantrekken vd jurk & laatste check, Touch up op locatie voor het diner of feest
 • Bridal Extreme

  €675
  Proefsessie* Haar en Make up, Bruidsmake up & Kapsel, assisteren bij aantrekken vd jurk & laatste check, Touch up op locatie voor het diner of feest, Haar & Make up & Touch up voor 2 gasten of familieleden, wimpers incl aanbrengen

Ervaringen

Lees meer ervaringen online op theperfectwedding.nl

,,

Wat ben ik blij dat Judy op mijn pad is gekomen! Ze is bescheiden, heeft een warme persoonlijkheid en brengt rust op de spannende grote dag. Eerst een proefkapsel en make-up gedaan en op de trouwdag heeft ze mij én 3 vriendinnen omgetoverd tot de mooiste versies van onszelf. In de weken voor de bruiloft kon ik altijd met vragen bij Judy terecht, ze is heel fijn om mee samen te werken! Dank je wel Judy.

Sharon.

,,

I was very happy that Judy could do my hair and make-up for my wedding. She came to my house for a trial and tried out some options for me for hair and make-up. I showed her some photos of what I was thinking of and she understood immediately what I wanted. Judy is a lovely person to have with you on your wedding day too! Very friendly and calming. I would definitely recommend Judy to other brides-to-be or anyone needing some hair/make-up help for a special occasion. Judy also helped with my bridesmaids hair and gave them individual styles which they loved.

Helen.

,,

Judy is een enorme professional! Buiten haar make-up en haarkunsten is ze ook nog eens een heel fijn mens! Echt iemand die je op een bijzondere dag erbij wilt hebben! Zo leuk zelfs, dat je haar bijna smeekt te blijven op je feest! Ze brengt rust wanneer het nodig is en kiest het juiste moment om met humor de spanning te doorbreken. Ze weet heet goed je wensen te vertalen naar prachtige kapsels en goede make-up. Ze deinst nergens voor terug en stelt hoge eisen aan haarzelf! Absolute aanrader!

Eline.

Contact.

Judy Art of Make up. Voor meer informatie het aanvragen van een offerte of een afspraak.

Contact gegevens

Judy Art of Make up - Judy Dekker - Jan van Goyenstraat 35 , 2102 CA Heemstede
Tel:+31 613116165 - Email: info@judyartofmakeup.nl

TOP